View Single Post
Staro 13.05.2006., 13:18   #360
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Mislim da se nitko ne bi trebao izbacivati iz tima. Tko ne dođe na utrku, dobija 0 (nula) bodova. Meni je u interesu dobiti bodove, a vjerujem da je i ostalima.

Nadalje, moramo se organizirati. I to dobro. Ako želimo biti ozbiljan tim, moramo uvesti neka pravila, eventualno izabrati vođe, moramo pratiti utrke, moramo bodove dodavati, moramo organizirati izvođenje utrka.

Ja predlažem ovako:
Vikend-utrka, dakle, utrka prvenstva vozi se u onoliko sati u koliko se dogovrimo (subotom ili nedjeljom). Vozi se 20 krugova, s obavezom ulaska u pit. Vozi se onoliko utrka koliko bude potrebno (dakle, da svi stanu). Zabilježimo vremena, smjestimo vremena na rang listu i dodijelimo bodove. Kada kažem vremena, mislim na ukupno vrijeme utrke. Mislim da je ovo jedini dobar način.

Sigor je rekao da se iz dvije utrke izdvoji pet najboljih vozača, pa voze svoju utrku. Ali kako će se onda dodijeliti bodovi?

Isto sam tako mišljenja da kao tim moramo iskazati moramo iskazati svoje znanje, pa bi ona endurance utrka bilo nešto predobro. Opet pitam, postoji li neka endurance opcija (način utrke)?

Kada smo riješili organizaciju utrka, moramo riješiti i ovaj thread. Thread postaje "nakrkan" svim i svačim, i kao takav ne može biti glavno mjesto iznošenja važnih informacija u vezi PcE LFS teama. Ja predlažem dvije opcije: izradu stranice koja bi bila "ogranak" PcE, naravno, ako to dopuštaju admini. Ako napravimo potpuno drukčiju stranicu, onda naziv našeg tima (PcEkspert) nema smisla. Druga opcija je da na ovom forumu otvorimo thread, u koji će se stavljati samo najvažnije obavijesti, ali se bojim da bi i on mogao postati zakrkan.

Eto, samo moje mišljenje.
frANZi je offline   Reply With Quote