View Single Post
Staro 13.05.2006., 04:15   #61
pava
Premium

pava's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Ne mozes ti nista bez faksa,samo bit jedan od mnogih koji pleshu kako poslodavci pjevaju...i tocka.

Gdje god dodjes,u kojoj god firmi bio,nijedan poslodavac te nece placat kao nekog s diplomom,neces uopce dobit priliku sjest na radno mjesto na kojem sjede oni s diplomama,i tako dalje...

Osobno sam poslodavac vec 16 godina,s preko 17 zaposlenika...tako da...mozes bit skladistar bez beda,ili trgovac...ali u kancelariju ces dolazit samo na razgovore s direktorom i u posjetu komercijali.
Ma ti krivo brijes, sta nemozes nista bez faksa ??????? to sto si rekao je debilana.

Ja se dam kladit da ti kao poslodavac nemozes zaradit ni cetvrtinu ko moj gazda, sad smo poceli raditi gps pracenja, dvajst minuta posla 500 kn (jedini smo u hr sto to radimo) ni ja ni sef nemamo fax, ja sam jedva zavrsio srednju a dobim po danu 400 kn (kako kad, neki put i vise) i ko mi god brije da se bez faksa nemre je debil, NHF

Moj stari ima sest samoposluznih aparata za kavu i sokove i od toga mu dodje 12k kn tjedno (jedino sta je krenuo od nule pa je za automate morao dizat kredit, pa nije sve sto dodje doma cista lova) inace je automehanicar po struci.

Stara je zavrsila ekonomski i bila je sefica racunovodstva u jabuci u importane centru, jabuka se raspala i sada radi na centrali u bolnici za plu. bol. jordanovac ( to je sredio stari preko debele veze ) pa ti vidi.....

Faks ima smisla jedino ako ne mislis radit nesto samostalno, ili ako si isao u neku gimnaziju pa neznas nista raditi, ti i da radis u nekoj vecoj firmi makar imao deset fakseva uvjek ce netko biti iznad tebe, i morat ces se ulizivat ko zadnja suga, da bi mozda dobio neku prekomandu za bolje radno mjesto ili malo bolju placu.
pava je offline   Reply With Quote