View Single Post
Staro 13.05.2006., 04:11   #14
G0RKI
Premium

G0RKI's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Pametan covik ne zna sta bi izabra izmedu pustih promiđbenih paketa za tel i mobitel e ako zovete ovo..ako ste ono... pogodnost...ma sta!!! Samo vataju guske u magli...koliko ljudi ima sta nemaju blage veze sta uzimaj ui sta ce im to a oni mu uliju vode u usi i onda ka magarac pliva...i placa vise! Pusta propaganda i onda da na kraju opet falijes sa odabirom paketa bilo tel ili mobitel...jer budi siguran da oni face u HT-u nece sigurn poslovat sa gubitkom .... LOL oni sanjaju kako ce zajebat postene ljude i na koje pizdarije ce im sve izmust i ono malo para sta imaju a da to ni sami ne zanju..ali dobiju oni i placu za to....
Ja san cak i otpisa ovu glupost od HT-a sta daje mukte nediljon razgovore..sta bi ja ond triba zivit za nedilju a priko sedmice apstinirat da ne dignen slusalicu a onda mi je jos skuplje da da bi mi ovamo (nedilju) dali mukte...ma daj sve su to mucke!
Muka mi je od toga..gledan svaka druga reklama je za mobitel il itel od HT-a a sta mislis koliko kosta ..zapitaj se.. i oce li im se isplatit a da ne govorim jos po tiskovnim izdanjima...reklame ka u prici pogledaj plakate...nisu to mali novci u igri...!
Stari moj sta god izabra izgubija si!
G0RKI je offline   Reply With Quote