Citiraj:
Autor [Red]Dragoon
Po meni Oblivion ima puno velikih propusta, ali također ima i neke dobre strane.
Propusti:
2) Fast travel, iako je ta opcija izbor, ako se upotrebljava uništi dinamiku igre, također konji su beskorisni, mislim ono ako imate veliki speed brži ste od konja.
3) Mapa,[edit] zapravo kompas mislim ono pa zar mora biti prikazano gdje se nalazi svaka špilja, svaki fort kad još nisam to otkril pa to su gluposti.
4) Način na koji funkcionira večina questova, zelene strelice, točno se zna kud treba ići, koga treba pitati šta, ili gdje koga pronaći, što je po meni totalno retardirano.
|
S ovim se u potpunosti slažem, također sam igrao Morrowind/tribunal/bloodmoon i to jako jako puno vremena i s dosta različitih likova sam počinjao iznova, i s ova 3 gore navedena faktora, oblivion je izgubio oko 50% cari koje su prethoni nastavci imali...
Citiraj:
6) Nemogućnost nošenja hlača, košulja ispod armora, totalna glupost, ako su željeli smanjiti količinu custom itema mogli su na drugi način.
|
Ovo me je na početku prilično zbunjivalo, u prethodnim djelovima sam uredno imao enchantani robe preko armora i ne vidim razlog zbog čega to nebi bilo moguće i u oblivionu...
Citiraj:
Dobre strane:
Evo to je odprilike to. Ja sam jako razočaran, nadam se da bude nešto patch popravil, ili ekspanzija ali vjerojatno ne.
|
Uz sve nabrojane mane, ipak je trenutno jedini pristojni RPG koji se da igrati po nekoliko sati uzastopce, iako sam razmišljao da poslije Obliviona ponovo instaliram Morrowind.. Ali sve u svemu mene je također dosta razočarao, previše su uništili dinamiku i izbacili onaj avanturistički duh koji je pokretao Morrowind...
Ali opet ga svaku vecer igram od 10h pa dok se ne onesvijestim
--CUT--
Citiraj:
Autor thedream
.a čuj,ako ti je do toga svega..baldur2 je daleko najjača rpg igra za pc-a..pa
probaj tj. vrati se...
|
BG je zakon igrica ali ipak je linearna priča, tako da nije niti do koljena Morrowindu...