Citiraj:
Autor erik
Odnosi li se to na prijedlog McG-a ili na moju konfu?
Ako se odnosi na moju, uzeti ću kućište i napajanje
koje je predložio McG, a ako ne što se predlaže?
|
Na tvoju. Preporuka iz ve-mila je kakav Chieftec ili Fortron.
Stoa se tice kucista tu odaberi ono koje se tebi svida. Ukusi su razliciti, a mozda imas i neke zelje tipa prednji ulazi/izlazi za zvuk, USB, prostor straga za 12cm ventilator... Iskustvo me naucilo da Codegen/SP (super power) kucista valja izbjegavati ako i samo jednom mislis otvoriti kuciste ili nedajboze sam slazes racunalo.
Sto se tice przilica LG, Nec, Benq, Pioneer, Liteon, Teac... sve one iz razreda od 300-450Kn su slicnih perfomansi (visa cijena je obicno za noviji model koji donosi vecu brzinu citanja/pisanja na odredenom mediju te perverzije tipa Lightscribe). Ja nisam imao problema niti s jednom od njih no cinjenica je da ja vecinom przim na Traxdatu i Verbatim... Dakle pri odabiru gledaj u prvom redu cijenu i garanciju a zatim svoje zahtjeve (tipa crna maska, Lightscribe, ta i ta brzina snimanja/citanja tog i tog medija)... U ve-milu bi ja izbor sveo na LG zbog garancije, drugdje na Nec-a jer sam nekako najzadovoljniji s njime.
Za HDD je, bez obzira sto ti drugi (poglavito noise freekovi i slijedbenici) pricali Seagate najbolji izbor. Nije da su Samsung i Hitachi losi, naprotiv. Imho tvoj je izbor odlican.