View Single Post
Staro 12.05.2006., 08:05   #27
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor karabaja
Smatram da, objektivno, ne postoji "najbolji" ekran. Mislim da možemo govoriti o boljima i lošijima. Međutim, mislim da se teško može pogriješiti sa bilo kojim LCD-om novije generacije od različitih renomiranih proizvođača.

Osobno preferiram Samsunga. Ne zato što me plaćaju nego iz prostog razloga. Moj 753df je davno napunio pet godina radnog staža. S tim da svaki dan radi po 6-7 sati. Boje, oštrina, geometrija, kontrast - sve je (kucam u drvo) kao i prije pet godina kada ga izvadih iz kutije.

Posjedujem i 17" samsungov LCD. Iako na njemu ne radim previše, prilično sam zadovoljan.

Sad planiram uzeti 940BF. Prvo se dvoumim, hoće li mi biti prevelik. To je prav stvar. Druga je da nigdje nisam vidio taj ekran izložen. Obišao sam sve trgovine koja ga imaju u ponudi i nigdje ga nemaju izloženog. Npr. u HGspotu, od LCD-a, uopće nema izloženih Samsunga.

Zna li netko gdje bih ga mogao otići pogledati?
ma najgore ti je kaj ak i nađeš u nekom dućanu da imaju monitore izložene i upaljene, uvijek je to prek splittera i vga......tak da niškoristi od toga. najbolje bi bilo kad bi npr. 2 modela između kojih se dvoumiš mogao staviti jedan pored drugog i onda nemreš fulat.......
glista je offline   Reply With Quote