Gle, nemaš srednju školu, tak da odjebi od bilo čega. Ja sad maturiram i dobio sam početkom ove godine jako lijepi poslić koji sam prepustio dobrom prijatelju koji sad zaradjuje ako sam tocan 7.5K kuna. I daj zamisli da sam prihvatio posao, bez srednje skole i dum, dum dum i paf, firma propadne (moze se svakoj dogodit) i ja na cesti, s iskustvom i neznam, preporukom poslodavca. Dolazim na intervju za posao i kazem imam iskustva bla bla bla, preporuka poslodavca tralalala. I pitaju te, koju ste školu završili, odnosno, da li imate koji certifikat ili tako nešto. I ti kažeš ne

Opet si na ulici, nalazis posao za minimalac te kuneš sebe jer nisi završio školu. Uštede nemaš jer, zašto bi imao kada je tak dobra placa bila, a ti mislio da ce taka zauvijek. Imaš kredit za auto koji bi trebao otplacivati po toj rati koje 3 godine, a ti si na minimalcu, a rata te kosta skoro cijeli place, bankrotiras i ako si sretan, ne zavrsis na cesti!
Citiraj:
Autor Hamm
ja sam jucer poslao zivotopis jednoj organizaciji..nadam se da me primiti 
|
kaj
www.churchofsatan.com/ hehehe
Citiraj:
Autor teofil
Kod nas je isto imao školu ne imao.A fax po meni totalno beskorisan,jer ako čovjek odmah poslije srednje počne uredno raditi dok ovaj završi fax Ja već imam zenu,kuću,auto,pola miliona kuna na računu i uhodanih poslova Milion!!
Većina ih poslije tog faxa nema posla ili neznaju šta rade jer je tatica kupio fax.
Hvataj se posla hebes fax 
|
I onda ja dolazim u istu firmu s faxom i napredujem i napredujem i napredujem i vidi, iznad tebe sam, a ti me bas ne volis. a znate onu, tko ti ne pase, zagorcam ti zivot i umjesto tebe postavljam dobrog kolegu s faksa s kojim idem prek vikenda van, a znam da zna raditi!