Citiraj:
Autor Roller
Možda se ekipa kupovinom jačeg napajanja jednostavno želi osigurati.
Nadalje, još je tu i činjenica da lošija napajanja gube snagu na višim temperaturama, dok neki popularniji brandovi garantiraju deklariranu snagu i iznad 85-90 stupnjeva. Otom-potom, ali kupovinom jačeg napajanja ništa ne gubiš, a razlika u cijeni nije tako velika.
I nije isto zagrijavanje nekog napajanja od 300w i od 450w kad napajaju istu konfiguraciju. Slabije radi s većim opterećenjem, a jače s manjim, shodno tome, i zagrijavanje je manje.
I naravno, stojim iza toga da je svako napajanje preko 500-600 kuna preplaćeno.
|
Jako disktabilna tema!
Slazem se s ovim svakako..ime (ma koliko mi pricali o tome) donosi neku sigurnost kupovinom tog istog!
Ali ima jos vaznih cimbenika koji utjecu na stabilnost racunala..napajanje je sanmo posrednik izmedu napona mreze i maticne ploce koja taj napon koristi i (ne)distribuira dalje!
Ja osobno sam se takoder opeka sa tim brandovima tipa MS jos kad sam na NF7-s r2 i bartonu na 200x11 i radeonom 9550 imao problema... sve je bilo lipo dok napajanje nije platilo čekićem! : axeman : Vrime FC-a on meni zamrzne..gledam napone softverski sa MBM a ono ajme majko....
Sad bi rade uzeja napajanje 50ak wati jace i reka sebi...
Nek se nađe...nego gubija misec dana zivce svoje i tuđe...upravo radi toga sta je Roller naveo gore!