Tema: 2pac ziv?
View Single Post
Staro 11.05.2006., 17:18   #33
DJ Distinctive
Feelin Distinctive Shit

DJ Distinctive's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Pac je mrtav, morate se pomirit s time...
Bio je legenda i ostao je, a mogu se kladit (kad bi bio sad živ) da bi i on krenio za stopama snoopa. Postao bi kao snoop, izlizan, loše rime i ostalo.
S ovime ne pljujem snoopa, jer ga i sam slušam. On se kemercijalizirao, zadnjih par albuma su mu katastrofa, a i hip-hop danas je u totalnom qurcu.
Danas ima samo par dobrih MC-a.
A ni producenti nisu kao nekad. Kao primjer bi uzeo RZA-u(Wu-Tang Clan), jer zadnji album koji je Wu-Tang napravio je katastrofa, jedino mi je OK stvar sto je DJ Noize napravio u cast O.D.B.-a.
Jedini dobar album od novijih je od Proofa i Edo G & Pete Rock(godinu dana star).
Od producenata zasad su jedino dobri: Premier, Hi-tek, Pete Rock, 9th Wonder, Just Blaze i Alchemist.
.Guru i Premier dok su zajedno najjači su i ne zamjenjivi.
Najbolja kombinacija u jednoj pjesmi je Guru, Big Shug i Freddie Foxxx, i onda još Premier na beatu(The Militia).
Evo nešto od MC-a:

Life Aint Nothing But Bitches and Money.(2Pac)
Most Important Things is to Keep Your Self Alive.(2Pac)
Even Five Year Withe Girls Can Rap Today, On a Playground "Go Shafty It's Your Birthday."(R.A. The Rugged Man)
I've Suffered, Just so I Can Return Harder(Gang Starr)
If you stand in my way, I'ma have to spray, Learn that if you come against me son you gonna have to pray(Gang Starr)

Toliko od mene.