Citiraj:

| 
					Autor E.T.

S obzirom da su Zderonje za tjedan dana, mogli bi mi iz Ri sljedeci tjedan "obici domove" Rijeckih "donatora" i donjeti prikupljeni utrzak Miselu... 
 Sto se tice mapa one su od 6-30MB pa bi ih mogli zakaciti u sticky preko rapidsharea. Ja ih mogu zajedno s modovima i cime vec treba zaprziti na cd i razdilati po Rijeci i okolici,donjeti na sljedece zderonje, cak i poslati nekome u Varazdin, Split, Dubrovnik, Pulu, Osijek koji ce to razdilati do ostalih clanova koji nezele/nemogu skinuti...
 | 

Mislim da Riječani nikada i nisu bili problem. Koliko me pamčenje služi.
Problem je u tome što mi treba FTP pristup a ne RapidShare. Treba to automatizirati jer se pokazalo da pojedinci nisu dovoljno "informatički stručnjaci" da bi jedan file prebacili na odgovarajuće mjesto. Verzija 1.2 mi je donijela jednu mogućnost koju je dobro iskoristiti, a treba i poštovati volju ostalih admina kada se postavlja svoj server. Znam da će biti opet kojekakvih problema ali ćemo ih riješiti jednom za svagda. 
CD može pomoći a Andeo bi mogao napraviti .exe koji bi to automatski radio. Nekako je najlakše stisnuti setup i par puta kliknuti yes i OK.