Citiraj:
Autor Andeo
@Rak
Bude neka nova mapa uskoro? Trebao bi ubaciti neku mapu i omoguciti da igraju samo igraci s ATi-evom X1800 porodicom 
|
Baš provokator. Bilo bi dobro da vi sa tom porodicom razmislite i o podmlatku i razmnožavanju pa da nama sirotinji nešto udjelite.
Pogledao sam nove mape, izabrao 5 ili 6 i naišao na probleme. Zbog konfiguracije servera bi bilo potrebno izvesti novu petljanciju da bi to radilo kako treba. Ne podržava svaka mapa sve vrste igara ili ne rade dobro. Ako ubacim u rotaciju mapu koja ne podržava vrstu igre koja je trenutno na serveru može se dogoditi rušenje servera ili nešto manje kritično. Što ako ja nisam kod kompa? Nije mi baš...
Očekuje se da tvorci i poprave neke stvari. Što onda? Da opet mijenjamo stare za nove mape jer se upgrade ne može baš jednostavno napraviti. Uglavnom to znači skidanje cijele mape.
Jedna od mapa ima foru da u SD napadaju axisi. Ako zamijenim (a mogu) onda su branitelji previše udaljeni da mogu nekako obraniti plant. Ameri bi plentali prije nego bi se švabe snašle.
Kada bi sve to i posložio ostaje mi muno posla oko konfiguracije i remote controla jer ovoga puta to bez njega ne bi radilo dobro. A onda više ne bi bilo jednostavno. Murphy mi kaže da ne diram ništa dok ne budem spreman. Treba momka poslušati. Uvijek je davao dobre savjete.
A niti host tada ne bi bio manji problem. Ne mislim davati skidanje sa game servera, a bilo bi potrebno dozvoliti skidanje modova i mapa, pa bi trebao redirect na ftp i poseban folder na serveru. To treba užicati od hosta igre itd., itd.
P.S. Donacije za server su prijeko potrebne. Prema zadnjim pokazateljima (onoliko koliko vidim) donacije daje jedna te ista ekipa od kojih neki pretjeruju, a večina ne da ništa. MM je rekao da to nije neophodno ali je postalo opterečujuće za njega. On se ne žali ali vidim da plača većinu cijene i da one njegove klinke zahtjevaju sladoled i cipelice na dnevnoj bazi. Razmislite o tome. 10 ili 20 kn vam ne bi značilo baš ništa a server bi bio na životu i mogli bi igrati.