davno se sa tim pomirio , iako na polici stoje svi njegovo albumi do Better dayz - dalje mi dojadilo nabavljati te obrade , 6 albuma za zivota ( zapravo 5 i Thug Life vol.1 ) , a poslije jos 66 . nepotrebno , jer ionako ove sve su neke digitalne obrade i gomila pjesama su nekakavi cutovi sa ubacenim starim rimam.
inace , neki dana sam vidio u Merkatoru Tomislava Ivcica pa tako ....
Pac i Biggie su pali kao zrtve svojih money hungry producenata i suradnika , iskreno obojica su bili veliki umjetnici i na mojim playlistama uvijek imaju vremena . a sa druge strane dobru da su tako skonacli , da nisu ne bi nikad otkrio Gangstarr , Mos Defa , Taliba , Onyxe , Ditc , Loxe , Epmd , Afu-ru i dr . svako zlo za neko dobro .
ne znam ak se sjecate jedne fore iz Fresh princea - autor je onaj komicar Darren Hugley , uglavnom neki stand-up i kaze kako jeste li vidjeli kako crnac kad umre umre ? kao primjer je Elvis koji je bio bijelac ali ga stalno vide iako je mrtav , a crnac kad umre umre - jeste li culi da netko kaze da je vidio Marvina Gaya ? e fora mu vise ne drzi , kad Paca vide .