View Single Post
Staro 11.05.2006., 08:46   #40
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
Autor speedy-3
tvoji starci su onda jedni od rijetkih poslodavaca koji ce zaposliti bez iskustva,,

kontas fora je sa vecina ako nemas iskustva uopce nece zaposlitii da vide ces biti dobar dva tri mjeseca ili ne bas te automatski odbija cim vidi da nemas iskustva
Kod mojih je to drukčije. Ako uspiješ nakon koja 3 mjeseca raditi kao i svi ostali nema razloga da ne ostaneš. Oni to jako dobro znaju jer su i sami bili u takvoj situaciji, pa nisu samo tako zaboravili iako je to bilo pred više od 20 godina. Negdje ipak treba steći iskustvo. Ja imam sreću, pa sam na praksi bio u 2,3,4 razredu srednje i stekao neko iskustvo. Nije nešto ali barem imam neke radne navike. Inače u Međimurju nije tako teško naći posao ako si spreman raditi. Samo je problem što bi klinci željeli dobivati prosječnu Hrvatsku plaću i govore ako netko u Zagrebu dobiva 4000 kn azšto bih ja radio za 3000, a ne kuže da to baš nije isto. Tako neki rađe sjede doma i žive na grbači staraca. Takve treba : suicide

Bran je offline   Reply With Quote