View Single Post
Staro 11.05.2006., 00:22   #14
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
@nicko29: gle ovo mi je 3 nvidia i kad god pogledam atija oči mi prokrvare u roku od pol sata (ne doslovno, popucaju kapilare, pa zgledam ko vampir od 2 metra i 120 kila). Kolko sam skužio ati daje malo mekšu sliku, dok nvidia ide na oštriju. Možda sam krivo skužio, nisam tolki perfekcionist da gledam takve detalje na 17 inčnom crt monitoru, ali ostaje činjenica da mi ati slika u 2 i 3d-u smeta na oči. Može biti da sam jedini, ali čisto sumnjam. Dakle ati paše kome paše, meni paše nevidija po kvaliteti slike i ostajem pri svome da je kvalitetnija slika u atija jeb... urbana legenda bez osnove, barem po mom iskustvu sa navedenim starijim serijama koje sam imao prilike isprobat na svom kompu (dakle isti monitor-različite grafe). A te priče o ati kvaliteti slike kruže kolko se ja sjećam još od vremena 8500 modela.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote