View Single Post
Staro 10.05.2006., 23:33   #34
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor speedy-3
eh sad malo pretjerujete pa kao da svi sa faxom imaju posao svi sa ili bez faxa fino prave redove na zavodu za zaposljavanje,,,,,,,

cak se teze s faxom zaposliti nego bez njega kad ti svaki drugi poslodavac trazi da imas bar godinu dana radnog iskustva,,,,, i sa sada kad si tek fax zavrsio naravno da to nemas pa im nisi dobar,,,, ili nemas iskustva ili si prestar,,,,,,,

kod nas dobiti posao onakav ili ovakav ovisi samo o tome kako dobre veze imas i na kakve poslodavce naletis,,,,, vecinom moras imati vezu da bi se zaposlio,,,,,,,, ali ima i onih koji normalnim putem nesto nadu,,,, (steta sto je takvih jako malo)
da, ali sa faksom neces morat radit cijeli zivot na bausteli (ili slicnim poslovima), nego si mozes nac lijep posao...

ne kazem da nema onih koji i sa srednjom nerade lijepi poslic, al opet mislim da ti je u svakom ozbiljnijem poslu potreban faks da bi napredovao u njemu (tu mislim napredovao po organizacijskoj strukturi firme)

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline   Reply With Quote