View Single Post
Staro 10.05.2006., 21:49   #335
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Sigor1976
Ima tu jedan mali problem, ispravite me ako grijesim, server obicno prima do 11igraca a nas je 20 pa me zanima kako cemo svi doci na red.

Sto se tice kalendara mislim da je pozeljno barem u mome slucaju da se voze utrke svaki vikend a da se prvenstvo stopira preko ljeta jer nas vecine nece biti doma. Do kada bi prvenstvo trajalo to mislim da bi se trebalo uzeti u obzir da mozda nije sezonski nego da ono traje konstantno pa neka ljudi izlaze ili ulaze kako se kome hoce igrati a naravno oni koji ostanu najdulje ce imati i najvise bodova.

Opet samo moje misljenje, malo i vi dajte drugi neko misljenje iapk nas je 20 a ne nas 5-6 koji smo konstantni na ovom forumu.
To sam pitanje odmah i ja postavio, jer nas ima dosta, a server prima samo 11 vozača. Pa ja predlažem ovo: odvoze se dvije trke (u dvije trke valjda možemo stati svi), vremena svakoga se zabilježe i onda se napravi poredak po vremenima te se dodijele bodovi.

Hoćemo li voziti samo XF GTI ili ćemo voziti i XR GT Turbo te RallyX?

Dakle, nedjeljom se vozi prvenstvo, oko trajanja sezone ćemo se dogovoriti, a ostalih disciplina najbolje da nema. Možemo eventualno subotom odvoziti nekakav knockout (ono vozi se 11 krugova i svaki krug ispada zadnji) ili tako nešto, ali to sad nije bitno.

Ja sam u jednom navratu predlagao i tzv. timsku utrku. Kako bi se ona odvijala? Pa, skupilo bi se 6-11 timova, uključujući i nas te bi svaki tim imao 5-10 vozača. Utrka bi se vozila 50-100 krugova, ovisno o broju vozača u timu. Vozači bi se izmjenjivali svakih 10 krugova ulaskom u box i preuzimanjem vozila. Mislim da bi to bilo zanimljivo, a i na kraju krajeva, smisao timova i je da se natječe tim protiv tima, a ne međusobno u jednom timu .

Eto malo sam se raspametio. Volio bih čuti vaša mišljenja.
frANZi je offline   Reply With Quote