View Single Post
Staro 10.05.2006., 16:27   #2
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
zovi hypo inace radim s tim pizdarijama..da se radi o jednoj drugoj banci dao bi ti ti sve upute..ali inace..za certifikat dobijes (barem kod mene) user name i password..unutar certifikata su podatci koji su hebeno dobro zasticeni

prilikom preuzimanja certifikata na racunalo mora biti prikljucejn storage na koji ces ga staviti (smart card, cryptokit ili kaj god)

inace probaj nazvati njihov support te im objasni problem..i nek ti izdaju novi certifikat

sretno

a to da je do njegovo racunala isto moze biti

probaj saznati koje portove koristi hypo banka kada se pajan na net i otvori ih ako su zatvoreni...te naravno..ne znam kako funkcionira hypo ali prije stavljanja novog certifikata probaj "inicijalizirati ili formatirati" ili kaj god storage na koji ide certifikat

edit: koristli li mozda hypo net banking neki plugin tipa active x kontrolu..ako koristi moras je omoguciti u internet exploreru..otvoris IE/tools/internet options/security/custom level...i eto..tu se malo poigraj ako je u tom shema

btw: u opciju "download unsigned controls" stavi PROMPT...

eto nadam se da sam barem nekaj sitno pomogao..i da davi njihovu sluzbu ako nece raditi..fakat ih davi

ili mi probaj izvuci neke podatke o njihovom net bankingu pa mi posalji na pm...budem nekaj smislio
Hamm je offline   Reply With Quote