(3025 wlmi )ja ti imam ovaj , radi super, i umjesto 80gb dobis 100 gb hard, mislim da je na svim acerima tako jer mi frend ima isto acera s turionom, i umjesto 80gb ima 100.
sad: i meni i njemu je nakon nekog vremena poceo srati dvd rom/przilica.
dok stavim cd ili dvd unutra i dok pocnem kopirati, sve zivo pocne cukati, od winampa, misa, zvukova na msnu, icq-u.
puni dvd na 4x mi je przilo 4h 30min, a ovaj vikend dok sam si htio sprzit dbz na dvd, nakon sat vremena jos uvijek je bilo na 1%
frend mi je nesto govorio da neke postavke moraju biti na API mod (?)
i da je bios zakljucan, da pola postavki nema.
sad bi ga trebal odnesti na garanciju da to rijese, ali ne mogu si priustiti da ostanem bez laptopa, sve do ljeta, dok ne budem doma, a ne na faksu.
eto, pa da znas na cemu si. pozz !
sta se tice graficke, rula, usporedjivali smo tu konfu i konfu mojeg frenda sa pentium 4 2,8, 512 ddr 400 i 6600 gt (leadtek) i lap je po 3dmarkovima slabiji za cca 15-20% sta mislim da je cisto ok.
------------------------
samo da napomenem da sve ostalo radi i vise nego odlicno !
nego, da vas pitam, kako mogu dodatno smanjiti potrosnju baterije? (iskljucivanje IRDA porta, smanjivanje kontrasta na zaslonu, btw. dal ima kakav proggie s kojim bi mogao proc stalno drzat na 800mhz recimo, dok mi ne treba vise, jer cim se pokrene neka aplikacija, on radi na 2 ghz)
super mi je dok putujem od cakovca do rijeke, sjednem u bus, spojim se na mobile carnet, pustim mjuzu igram ogame i boli me kita