Citiraj:
Autor Visage
Bubba budi dobar.
|
Else? Natjerat ces me da gledam Ferris Buellera citav dan u sobi punoj samoukih inzinjera koji su izmislili revolucionarnu orgonsku energiju 21. vekaTM by Galaksija?
Citiraj:
Univerzumi su ovako dosta "skromni" i "nisu" tasti na svoj izgled ljudi, pa bi ovako olako ovo potvrdjivali ... i to ovakva imena.
|
Ou sit, sutra cu dobit jedan iz prirode i drustva... Da, bas je jadan skroman u 3 pm; ne moze olako potvrdjivati na olimpijadi, recimo, no olako ima .tv domenu (jebote, .com je 3 puta jeftinija, lakse pamtljivija i opcenito vise sexy) i ima narcisoidne hvalospjeve o sebi koji su dokazani slabo montiranim filmovima. Bas je sila nas Sri Jaksamkokonjaimamisijasireumu, a nije izveo _niti jedan_ weightlifter potez na svemu prikazanom. Oh da, BTW, FYI, bedrena kost, recimo, moze izdrzati citav orkestar zajedno s instrumentima bez ikakvih problema. Da ne idem dalje, apsurd je kako netko moze pusiti ovakve fore. O, silni Sri Dusan, skroman ko djevojcica sa sibicama i Pepeljuga zajedno...
Citiraj:
Znam da te to ljuti ali radije malo na skupljanje kondicije a ne zadihan ko Nela Erzisnik po Cmroku
|
Kupujem role i treniram da i ja budem Sri SilaiStena, mozda cak kao Sila Mike (koji je, BTW, ziher veci frajer od Sri MilkePlaninc sigurno), koji je razbio Zagora ko peder Plejboj, a nas Zagy ko neka baba s cekerom kad se vraca s netom pokupljenom penzijom iz poste u Jurisicevoj, trazio revans... Pfff...