Citiraj:
Autor Visage
Moze li na uzas nekolicine Mister Olympijona sampiona koji se sa time bave pola zivota, jedan covjek dizati nekoliko tona sam samcat, podpomognut meditacijom i samim umom, prkositi svim materijalnim zakonima i zdravom razumu?
|
Ne.
Inace, cudi me da nema link s galaksije.com. Sri Kakogoddasezove jamacno je novi MesijaTM i on ce nas izvesti iz pakla burzuaizma i trulog kapitalizma.
BTW, ROTFLMAO, Kenny, ovoga si puta nadmasio samog sebe. Lik kojeg pokusavaju progurati kao weightliftera a tip je obican muljator. Svatko tko je ikada krocio u teretanu moze to zakljuciti gledajuci njegov izvanredno montiran film. Ja mogu dici gredu od 150kg preko glave uz teze poteskoce i s boljim montazerom i pol gajbe pive biti Sri Razbacujemsesbodybuilderizrazimaanemamkurcapojma, a nit sam nabildan te time _definitivno_ nisam weightlifter. Ja ga, doduse, pozivam o svom trosku da dodje u moju teretanu na vuglecu i da napravi wrist curl sa 105 kg utegom, sto navodno radi na veliko. Uostalom, ima toliko powerlifting meetinga pa uostalom i olimpijadu, no nigdje nisam vidio tipa na takvom mitingu.
Evo, recimo, jedan zgodan dokumentic o nasem Sri Dizembezbedakolkotreba.
http://www.chinmoycult.com/testimoni...iftingscam.htm
Geez, nekad me stvarno nanovo fasciniras. Navodno pleme Buljamfleksi karom dize erozijom nastale kamene gromade od preko 300kg...