View Single Post
Staro 09.05.2006., 19:04   #47
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor newalss
Krenio sam replayati na postove ali je sam odustao jer bi to bio jedan duuugi post.
Dobro si na kraju krenuo, i moja ti preporuka ide za nešto polovno. Uzmi oglasnik u ruke i nešto ćeš pronaći. Još je najbolja stvar što si iz ZG-a pa ti nije problem niti poslušati prije kupovine (šta sam se ja navozao do Zagreba radi takvih stvari).
Evo u plavom imaš ove...http://www.oglasnik.hr/oglasi/avf/hi...s-4916745.html
Kad se pojaviš tipu na vratima s lovom dat' će ih i za 900 kn a za te novce ne možeš kupiti ništa novo a tako dobro.
Malo-malo po oglasima bude kakav B&W i Tannoya po sličnoj cijeni...
BTW. da si ja nešto takvo kupujem stisnuo bi se i kupio Dali concept 2. Pa nakon nekog vremena Concept 6 i Center i eto mi HT iz raja.

znaš što je meni problem, što se bojim da iz bookshelfa ne mogu dobiti dovoljno jak i dubok bas...
danas sam bio kod jednog dečka na slušanju, prodaje polovne Energy zvučnike, Energy 1.1e, zvučnici ne zvuče loše, traži za njih 500kn... stari su neke 4 godine... nisam sam pametan..
i onda se mislim uz njih uparit Yamaha YST-SW011 woofer, dođe za keš 720kn u Boje zvuka..

to bi trebalo biti ok kombinacija, woofer je 30hz do 200hz... 50W aktivni...
ne treba se meni tresti soba, ali da može barem malo protutnjiti kad geldam film... . za glazbu mi ionako prejak bas ne treba..

što kažeš ti?
Gabre je offline   Reply With Quote