Alladin ploca ima posebne vodove za napon na sebi i moze da izdrzava do odredjene mere kratiki spoj na power kablovima ali ona je izdrzavala dok se plastika na id topila kad je odbrojala kratki na sebi napravila je kratki na napajanju koje je crklo to joj je zastita. 3 dana sam psovao sve oko sebe kako su mi pukle pare.
5.Cooler-trokitra mi kuler od procesora ja ajde na sto i vrti hemiskom on uhvati spin jedno 15 minuta i opet kr kr ja popizdim ocu da zavrtim jace kad kako sam jako zamahnuo izleti hemiska iz kulera ode po zicama za kuler prekinuh i jebote gasi pc to je bila trka za procesor, kako mi je kuciste dolje bilo dok ga nisma digao gore da vrtim cooler ja dolje da gasim nema kucista sta je ovo dok sam ja ukapirao sistem se flat-ovo ja reko procesor kroz prozor kako se rebootovo vidim nadje procesor ok znaci nije dobro je ja trebam nesto da zavrsim neku skriptu za nekog tipa. A nemam cooler 3 sata ponoci ajde pravi kuler nemoze totalno riknuo sto cu ajde imam starno napajanjo sa drugog pc-ja {Predhodna prica} ostao kuler zdrava ajde kuler uzmi kuler veci a majku mu sta cu trk u podrum lim crtaj po limu seci napravim ja kuler sve ok a kako limene lepeze kulera ja da vidim radi li radi ja jeeeee i kako se poradovah takoh lepeze kad su prsti poplavljeli brate vadi ne vadi ne moze prst da se izvuce ja gasi ne gasi ponovo cujem pip jebem ti majku napajanje iz zida frk i uspio sam nekako da izvadim prst i namestim lepeze normalno. Moj manufactured cooler cu priloziti slikom neki drugi put da ljudi ne bi rekli da lazem.