dilema je postala kvadrilema, ovakva je situacija:
kandidati su sljedeći:
Philips 190X6FB - 26xx kn - imam na poslu 2 takva, slika je odlična i trenutno moj prvi izbor
XEROX XA7-19i - 26xx kn - moj prvobitni izbor (sviđa mi se ta fora sa staklom, refleksija me ne brine) ali navodno su boje dosta beživotne i prigušene (nisam ga imao prilike vidjeti u živo)
SAMSUNG SM 901B - 24xx kn - na poslu imamo 4 samsunga (nisam siguran da baš taj model) i phillips definitivno ima bolju sliku (subjektivni dojam)
BENQ FP91G+ - 22xx kn - o ovom monitoru imam jako malo informacija ali cijena je izuzetno povoljna
eto to su mi kandidati, molim sve koji imaju kakvu sugestiju ili savjet da mi pomognu jer si želim kupiti dobar monitor, kažem prvo mi je zapeo za oko tak xerox zbog stakla (na sonyevim monitorima to izgleda fenomenalno) a inače bi mi monitor bio postavljen u tamnijim uvjetima tak da me refleksija ne brine, ali navodno su boje zagušene i kontrast nešto lošiji (upravo zbog tog stakla - jedna recenzija?) inače kvaliteta slike je primarni uvjet, oštrina, kontrasti boje, kažem na poslu imamo dva ova phillipsa i nekoliko smsunga i meni ovaj phillips djeluje superiornije. eto ak netko ima više iskustva sa ovim modelima bio bih mu zahvalan jerbo kupujem monitor za malo duže vrijeme.