View Single Post
Staro 08.05.2006., 10:21   #71
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor SpicyFly
I gdje je triple-play onda dostupan?Na karti "dostupnosti" pise Zagreb,Velika Gorica,Samobor da je dostupan.Ja sam u Gorici i zovem vodatel i kaze lik u Gorici valjda u 9.mjesecu.Pa ono tko tu koga prca?U Zagrebu je valjda dostupno dvije zgrade ostalo nista,ili lik nema pojma o cemu prica?
Trebali su staviti uskoro dostupno ili barem napisati gdje je koliko dostupno.
Jedva cekam da otkazem dcm,t-com
Citiraj:
Autor MisterM
Super je ideja - da postoji bili bi super - i bili bi neovisni od T-šljama.
Ali ne postoji - nemaju još kabel, a čisto sumljam da su napravili i jedno čvorište - i zato...

@Bono
Imaju POP u svakom dijelu Zagreba, znaci u svakom kvartu imaju postavljenu optiku. Sto se tice drugih vecih gradova tamo situacija jos nije tako bajna ali se radi da se poboljsa.
Da najbitnije je reči da svugdje moraju kopati da to dovedu - čovjek mi je rekao da ih održavanje 1 metra kabela godišnje košta 10 kuna, znači 1 kilometar 10000 kuna - i zato to neče vuči za jednoga ili samo par ljudi.
Narafska stvar da su zgrade u velikoj prednosti štoviše čovjek mi je rekao da još nisu ni sigurni da li će raditi privatne kuće.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote