08.05.2003., 00:50
|
|
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Originally posted by gpremec
Hm, ne znam niti ja njemacki, ali ipak razumijem kada pise DVD+R/RW, da nigdje ne vidim DVD-R/RW, da za nesto pise gut, ser gut, i da je na kraju clanka ocjena 2, 6.5, 9 ili vec nesto. Neke stvari jednostavno nemaju veze dali si ucio u skoli, vec je rijec o (ipak) opcoj kulturi.
Ono sto si ti nasao je obican njuz iz jeseni 2002. godine. Vijest (i to jos netocna) stara pola godine. Gledaj malo datume o onome kaj citas.
Inace, moja procjena je da ce masovna prodaja DVD przilica poceti kada se cijene kvalitetnijih modela (Pioneer, Plextor, HP, Panasonic) spuste na 2000kn, sto znaci da ce se losiji (bolje je reci osrednji) modeli (LG, NEC, LiteOn) moci nabaviti za 1400-1500kn.
|
da ali su ga i oni nesposobnjakovici u hgspotu naveli u opisu .. tako da nije samo kriva vijest...a naime lociran je na cijeniku kao dvd+rw
ali u opisu je :
Modes supported VD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-Video, CD-ROM, CD-ROM XA, CD-Audio, CD Extra, CD Text, CD-I Ready, CD-Bridge, Photo-CD, Video CD, Hybrid CD
a da sori premec ali nebum isao citati njemacki zato da procitam da pise sehr gut i sl .. jer naime poslije sehr gut moze pisati svasta sto ja necu razumjeti...
a za datum nisam ni gledao..naime kad naletis na jedva tri vijesti nisam izbirljiv k tome  ..my mistake oko toga kaj podrzava...ali mi se cini i da samo za dvd+rw je 1700 kn vise nego ok cijena...a iskreno ne vidim neku potrebu za + i - zajedno..zato sam i pitao jer mi je bilo cudno da ima oba standarda za samo 1700 kn dok sony je oko 3500kn...
sto se tice nec-a imao sam davno 40x cd-rom koji je mogao s govna procitati podatke (ne govna od cd-a nego s govna) dok nije riknuo nakon dve godine...ali je bio fantastican i jako skup .. naime drugi 40x cd-romovi su bili oko 400kn ja sam istovario (moj stari zapravo) oko 700kn...otisao je naime kondic koji okrece cd...
|
|
|