"Krvavi" mod nije ništa novo. Bio je stalno na serveru. Izgubio se onoga trenutka kada sam na brzinu išao raditi verziju 5 moda. Digli su mi tlak sa lošim preporukama pa sam stavio njega. A on zahtjeva da bude prisutan ili ništa od igranja. Sada sam krv samo vratio tamo gdje je i bila.
Nadam se da sam sada sredio i onu foru da možeš iskrvariti. Borba sa PAM-om je napokon urodila plodom. Virus me navukao na healthbar pa se automatski i ovo uključilo. Opet sam morao dodati jednu stvar iz PowerServera da to proradi. Sada sam stavio pa ćemo sutra vidjeti. Ako vidite da ne radi, odmah mi javite na forum ili na mail, da znam poduzeti daljnje korake. Rekao sam da nikako nisam mogao sam testirati cijeli PAM. znao sam da se bugovi moraju pojaviti. Samo ovaj bug i nije nešto posebno. Više me zabrinjava kundačenje. To je globalni problem, ali postoji neko rješenje koje moram otkriti. Worm još nije obznanio kako da se to napravi iako zna. Valja čekati ili kopati po kodu.
EDIT:
Čeprko ja po kodu i otkrio nešto. Worm je rješavao jednu grešku (koju mi ne koristimo) i tako napravio drugu. Ja sam vratio tu "grešku" i mislim da sada kundačenje radi kako treba. To će se vidjeti kada se pojave igrači na serveru. Sada sam iskundačio MM-a i MISS sa laptopa koji baš i nisu bili spremni za ikakav fight. Samo su stajali na mjestu.
Mijenjanje broja bombi je postalo vrlo otežano. Sada to ne mogu napraviti u letu. Potrebno je ugasiti server. Malo sam razmišljao o tome. Povečanje broja bombi bi imalo smisla samo ako nisu kuhane. Ovako je ubijanje njima prelako. Na serveru ima npr. 14 igrača i to je cca 35 bombi koje lete po zraku na početku SD-a. Malo pretjerano. I meni fale bombe ali sam se navikao. Zato uzmem Kar i rokete po Zuleu. To mi je nekako veći gušt.
Elegantan kao leopard
Nisam to ja, to je moj komp.
Zadnje izmijenjeno od: RAK. 08.05.2006. u 05:12.
|