View Single Post
Staro 08.05.2003., 00:00   #6
marac
Premium

marac's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
pa kosta me oko 1500-1600 kn kod frenda..a vec mi je lagano dosta przenja cd-a..cak razmisljam prebaciti 200cda na 120gb disk ...samo kad bi nekome mogao uvaliti ith 200cda...

nemam muke s prženjem jer na jedana dvd stane 4.3gb sto je 6 cd-a.. i stavim da se przi odem na kavu vratim se i gotovo..a ne otvori,gurni,zatvori,pa nero,pa przi 3 min pa sve nanovo..i propadne mi pol sata da sprzim 6 cd-a..a ovak u 1 minutu sve namjestim i odem...

a frka s diskom mi je sto cu ako mi 120gb disk rikne s svim na njim???

istina nazalost tek nakon 5 godina sam nabavio przilicu (poklon) i sad bi je se vec rjesio...to me jedino koci...naime to je bio poklon od bolje polovice..a nema sanse da joj objasnim...tka da me to malo vise koci nego cijena...znas ono ja kupim to a draga kupi par metli...
Ma kuzim ja to sve!
Ako imas tolko para i uvjeren si da ti to treba onda kupi, kao sto sam vec rekao ja poznam ljude koji se kunu zivotom da im je NEC najbolji opticki uredjaj a i ja sam sam medju njima!
Ja da imam sad love ja bi to isto kupio jer neki put zlata vrijedi ali ovaku cu se ipak strpiti do 9-10mj. pa tek onda kupiti!
Pozdrav!
marac je offline   Reply With Quote