View Single Post
Staro 06.05.2006., 03:52   #53
pava
Premium

pava's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Rijecanin
Šta si napao čovjeka bez veze... pokušava ti objasniti tebi neshvatljivo... To što ti imaš neke "dijeljenje računa unutar kuće" kombinacije je tvoja stvar...
Nisam napao covjeka, to je bilo vise u afektu, vise mi se fakat nije dalo objasnjavat jedan post.

Citiraj:
ja bi osobno puno radije 2/2 MB + 2 GB paket nego 512/jadnih 128 i 5 giga...
Ako ti je dosta 2gb paket, tebi netreba vise od 128/64. Po meni, tebi netreba ni internet, drz se ti teletexta.

Citiraj:
I vodatel je puno, puno povoljniji, (da ne spominjem da je pored besplatna 2 sata, sam razgovor, zvao na fixni ili mobilni aparat, prilično jeftiniji) to što ti to odbijaš percipirati je tvoj, a ne problem čovjeka kojeg si napao...
Do kad ce vodatel biti povoljniji?

Citiraj:
I nitko do vas nije naveo video on demand uslugu... stream filma po želji za 12 kuna, bez tlačiteljskog odlaska, i vraćanja istog u videoteku....
Ti nisi svjestan koliko mi je to bitno u zivotu.

Citiraj:
Uostalom, mislim da bi ti majka bila puno zadovoljnija da joj kažeš da od sada uz internet praćaš i fonTele pretplatu, brijem da bi ti donirala flat rate...
Sigurno bi bila zadovoljnija, a donaciju mozes zaboraviti, ipak ja imam 20 godina, radim, i zaradjujem vise i od starog i stare.

Citiraj:
U konačnici mene doma račun za net + telefon izađe oko 500-600 kuna, i vjerujem da bi ga s ovim paketom barem prepolovio.... Meni je 2 giga i tako čisto dosta...
Probaj pa javi, t-com ziher nece imati istu, mozda i povoljniju ponudu kroz par mjeseci.
pava je offline   Reply With Quote