Citiraj:
Autor Rijecanin
Šta si napao čovjeka bez veze... pokušava ti objasniti tebi neshvatljivo... To što ti imaš neke "dijeljenje računa unutar kuće" kombinacije je tvoja stvar...
|
Nisam napao covjeka, to je bilo vise u afektu, vise mi se fakat nije dalo objasnjavat jedan post.
Citiraj:
ja bi osobno puno radije 2/2 MB + 2 GB paket nego 512/jadnih 128 i 5 giga...
|
Ako ti je dosta 2gb paket, tebi netreba vise od 128/64. Po meni, tebi netreba ni internet, drz se ti teletexta.
Citiraj:
I vodatel je puno, puno povoljniji, (da ne spominjem da je pored besplatna 2 sata, sam razgovor, zvao na fixni ili mobilni aparat, prilično jeftiniji) to što ti to odbijaš percipirati je tvoj, a ne problem čovjeka kojeg si napao...
|
Do kad ce vodatel biti povoljniji?
Citiraj:
I nitko do vas nije naveo video on demand uslugu... stream filma po želji za 12 kuna, bez tlačiteljskog odlaska, i vraćanja istog u videoteku....
|
Ti nisi svjestan koliko mi je to bitno u zivotu.
Citiraj:
Uostalom, mislim da bi ti majka bila puno zadovoljnija da joj kažeš da od sada uz internet praćaš i fonTele pretplatu, brijem da bi ti donirala flat rate...
|
Sigurno bi bila zadovoljnija, a donaciju mozes zaboraviti, ipak ja imam 20 godina, radim, i zaradjujem vise i od starog i stare.
Citiraj:
U konačnici mene doma račun za net + telefon izađe oko 500-600 kuna, i vjerujem da bi ga s ovim paketom barem prepolovio.... Meni je 2 giga i tako čisto dosta...
|
Probaj pa javi, t-com ziher nece imati istu, mozda i povoljniju ponudu kroz par mjeseci.