View Single Post
Staro 05.05.2006., 19:56   #50
Rijecanin
Premium

Rijecanin's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor pava
Kaj si glup il kaj? ja dajem novce samo za internet i to dajem 200kn mjesecno telefon i pretplatu placaju starci, doma imam preko 400 programa djabe, tako da me cisto zaboli uho za njihov paket programa.
Šta si napao čovjeka bez veze... pokušava ti objasniti tebi neshvatljivo... To što ti imaš neke "dijeljenje računa unutar kuće" kombinacije je tvoja stvar...

Ja bi osobno puno radije 2/2 MB + 2 GB paket nego 512/jadnih 128 i 5 giga...

I vodatel je puno, puno povoljniji, (da ne spominjem da je pored besplatna 2 sata, sam razgovor, zvao na fixni ili mobilni aparat, prilično jeftiniji) to što ti to odbijaš percipirati je tvoj, a ne problem čovjeka kojeg si napao...

I nitko do vas nije naveo video on demand uslugu... stream filma po želji za 12 kuna, bez tlačiteljskog odlaska, i vraćanja istog u videoteku....

Uostalom, mislim da bi ti majka bila puno zadovoljnija da joj kažeš da od sada uz internet praćaš i fonTele pretplatu, brijem da bi ti donirala flat rate...

U konačnici mene doma račun za net + telefon izađe oko 500-600 kuna, i vjerujem da bi ga s ovim paketom barem prepolovio.... Meni je 2 giga i tako čisto dosta...
Rijecanin je offline   Reply With Quote