View Single Post
Staro 05.05.2006., 19:10   #1
SpyRo
The Dragoon
Moj komp

SpyRo's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Kak vratit particiju...

Evo problema...

Prije par dana instalirao sam neke drivere i nakon instalacije komp je počeo zajebavat... Došao bi do dijela gdje se Windowsi očitavaju a kad bi trebalo uć u Windowse pojavio se plavi ekran s greškom i reset i tako svaki put... Nisam znao kak to popravit pa sam napravio format...

E sad nakon formata mi se ne prikazuje jedna particija...

Naime... imam dva diska, na ovaj manji su mi instalirani Windowsi, a na ovaj veći ostala sranja... Ovaj drugi, veći disk ima 4 particije, od kojih mi se sad nakon ponovne instalacije Windowsa prikazuju samo tri. A ona najvažnija ne!!! Nisam ju niti formatirao niti bilo što s njom radio... jednostavno je nema... U Partition magicu mi pokazuje taj dio kao unpartitioned space!!! Koji ku***??? Pa ništa nisam s tom particijom radio... Instalirao sa Win na stari disk!!!

Ima ko kakvo rješenje??? Dal se to može nekako sredit il ću morat nosit disk u data recovery, tamo di spašavaju podatke??? Je to jedina opcija, ili???
VAŽNI su podaci gore!!!

Please help!!!: evil :

EDIT: najnovije vijesti kažu ovako:

gledao sam s Active@Partiton recovery programom po disku iz DOS-a i vidio sam da je ta particija tamo... može se vidjeti sve lijepo i podaci na njoj, al nikako da se pojavi u Windowsima!!! Kak natjerat Windowse da pokažu tu particiju!?!?

Zadnje izmijenjeno od: SpyRo. 05.05.2006. u 22:47.
SpyRo je offline   Reply With Quote