View Single Post
Staro 05.05.2006., 14:24   #45
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
>>>>>> a propusnost optičkog kabela JEST ograničena ili...? :S
-->
Citiraj:
Autor frANZi
Ma HRT su ista gamad ko i T-com, sve su to gamad. Kad dođe onaj za HRT pretplatu mrak mi padne na oči, dedica na biciklu. Aj da su neku žensku poslali, a ne dedicu na biciklu. Najrađe bi ga poslao u tri p. m.
hahaha! ma daaaj, moj starčić je super, već smo si prisni (koliko god to mogu biti cura od 20inešto godina i inkasator koji dolazi 1x mjesečno, jel!), jednom sam ga vidjela u Getrou kad sam bila s mamom, i gleda me mama, kao, koga ti to pozdravljaš?? LOLOLO

anyway.... od hrt-a je još gore kaj su prodali hrt3 i još k tome digli cijene pretplate/pristojbe. Pa di tog ima u svijetu; da mi iz kutije za sladoled maknu 30 deka i još k tome kažu da za to trebam platit više... a ne...

I veli neki dan (dobro, prije nekoliko tjedana) tip s Dnevnika, kao "Dragi naši gledatelji, izvještavamo Vas da smo s novcem od vaših pristojbi napravili novi studio za javljanje u Puli, tako da, ako ćemo se otamo ikada uopće trebati hitno javiti uživo, evo, za to smo potrošili Vaš novac." (okvirno to je rekao, nije baš od riječi do riječi )
Više sladoleda, manje govora.

p.s. propusnost optičkog kabela je neograničena.----->>>>>>> a propusnost optičkog kabela JEST ograničena ili...? :S
Ladybug je offline   Reply With Quote