View Single Post
Staro 05.05.2006., 12:41   #1
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Exclamation Kvaliteta Microsoftovih Miševa..konkretno Intelli serija

Krenimo otpocetka..
2001. kupio sam Microsoftov Intelli Optical mis. Tada pljunio 305kn za njega..sto je TADA bilo bogatstvo za misa. Bio je to prvi i jedini opticki mis u Hrvatskoj..opticki misevi tada su bili perverzija. No ja, eto zbog okolnosti, sam ga kupio i ostao sokiran nakon par godina kada sam shvatio da ga GAZIM godinama i da on i dalje radi besprijekorno..pogotovo tipke koje se nisu niti malo potrosile, izhabale i slicno.. tako ja steko novo postovanje prema Microsoftovom hardveru.
Pa sam na ljeto 2005. kupio novog misa, Microsoftov Intelli Explorer 4.0. To bi bio kao neki nasljednik ovoga...novi model..moze biti samo bolji bla bla bla..
No govno jedno je nakon 6 mjeseci odapelo..danas moram ko manijak stisnuti tipku da bi on to registriro. Dok onaj PRVI mis koji sam kupio dan danas radi ko novi..nevjerovatno..ima 5 godina i jos uvijek je savrsen.
Nedavno sam cuo da se Microsoft kao pokvario u tom segmentu no nisam obracao paznju dok mi se nije desilo ovo sa misem.
Uglavnom, meni danas treba novi mis jer cu ovaj Explorer zabit Bill Gatesu u re***m cim ga vidim...pa me zanima, posto se Microsoft ocito pokvario, ako opet uzmem Intelli Optical, koji je danas simbolicnih 150ak kuna...da li ce i ON riknuti nakon 6 mjeseci normalne upotrebe ili ce izdrzati kak spada jer ipak to TAJ model??

Sta mislite?

Dakle bilo bi mi idealno kad bi javio netko ko ga je kupio prije recimo godinu dana..i da potvrdi da mis jos uvijek radi kak spada.