dobro....znam da me bute pop...ali ,al uzel sam si bar za privremeno tt volcano9+ za hladjenje 2100+ proca jer se malo igram sa clockanjem .ubacil sam i podlosku oko jezgre jer je hs fakat hrgast,pa da ne potrgam sve dok pokusavam zmontirat itak,,,ja to slozim s pasticom of course i prisarafim... e da stavil sam i sondicu za automatsku regulaciju brzine venta... i ajde probat...palim...boot ok ...sve 5 sam onda pogledat temperaturu proca i ostalog .....kad ono????? 50-51 C idle

??? vent na procu se je vrtil na oko 3000-3150 okretaja i to je to...??sam sje...al nekaj,ha jer sa coolermasterom je bila36-39c na idlu al se je siroce fest mucilo cim bi malo vise kloknul proc,pa ono,velim da mu ipak puknem nekaj vece i pametnije(smartfan2). sad ispada da sam si po obicaju napravil medvjedju uslugu.....lose slozil vent il je mozda stvar u auto/rucna regulacija vrtnje venta??po meni ,mislim da sam sj..o pri montazi ,jer je fakat hs tak velki i hrgast aja lijen da izvadim maticnjacu na stol,neg se zajeb...m u kucistu.
budem ga nocas prespojil i nasarafil ponovo,al me zivo interesira jer mi je pametnije furat na rucnu regulaciju vrtnje il na auto sa sondom,jer bas i nisam prevec siguran s tim pizdarijama!
ajde sad,savjetujte starog medveda da se ne igra sa pcelama i medom

(amd) i da se radje drzi ziheraskih jagoda i slaga

(intel).......... ajde moze kritike ,al bi radje i koji savjet...