04.05.2006., 13:40
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Autor Freaky Gamer
Pozdrav,
Ja sam se isto malo raspitivao o tim napajanjima i pogledao sam par revjua i testova i zaključak je da su ta napajanja za tu lovu fenomenalna. Pogledao sam test na Pc professionel stranici, za one koji ne znaju to je najprestižniji njemački IT časopis i tamo je na usporednom između 60 napajanja, raptoxx doslovno ZGAZIO i enermax i be quiet i ostale nazovi brandove, a kamoli coolermaster ili tagan, to su na testu bila jedna od lošijih napajanja. Uglavnom ocjena mu je bila da je trenutno najbolje napajanje na tržištu,a od nekih napajanja na testu je koštao i do 3 puta manje.
Sve u svemu poznanik je na moju preporuku kupio napajanje, mislim da je kupio u Bingu, al nisam siguran i prvo se oduševio što u kutiji dolaze fluorescentne vezice za kablove što nema ni u kojem napajanju ovdje.
Nažalost imam napajanje koje sam skupo platio,a nije raptoxx, ali da kupujem u ovom trenutku to bi bilo napajanje koje bi kupio.
|
Gluposti, gluposti!!! LOOOL Jedan Raptoxx zgazio Tagana!!! Pa Tagan nije dobar zato sto je "najugledniji njemacki IT casopis" tako rekao, nego zato sto JEST. Uostalom, na osnovu cega su to onu dosli do zakljucka da je Raptorxx najbolje napajanje? Milim da slika napajanja gore koju je netko postao sve govori.
|
|
|