Citiraj:
Autor Andeo
Ne svida mi se bas ovaj mod kad na pola mijenjamo teamove, no valjda cu se naviknuti s vremenom. Jucer sam samo sat vremena igrao nakon tocno 12h gotovo neprekidnog programiranja tako da su pojedinci imali priliku izivljavati se na meni i skupljati killove  No pucamo se za vikend, prije nevjerujem da cu imati vremena 
Osveta ce biti brutalna  , cijeli vikend cu mlatiti njemce s kundakom. 
|
Mislim da je PAM mod odličan. Ova zamjena strana je i meni izazovna jer moram igrati na Allies strani, a to mi baš i ne ide kako sam navikao. On neće biti stalno uključen jer ćemo malo igrati i normalno. A o tome kako ćeš njemce mlatiti kundakom ćemo za vikend pričati. Ponajviše ćeš imati konstruktivne i plodonosne razgovore sa mojim MP44. Sve kemperčine ti mogu reći kako teku razgovori s njim.
U PAM-u su napravljene još neke sitne ali bitne izmjene. Nadam se da će neke strvari raditi kako treba i očekujem. Dakle, testiranje je najavljeno za večeras.
Moram se ispričati ET-u jer ono stvarno nije bilo normalno. Bacim ukupno 4 bombe i ukupno padne 4 ET-a. Onda sam odustao od igranja. ET je igrao na mojoj strani.