View Single Post
Staro 04.05.2006., 03:41   #5863
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor MisterM
Večeras smo se oprostili od Facelessone-a. Dobio je trajni BAN.
Razlog - krov bunara u Brecourtu - jasno je napisano i nebrojno puta ponovljno da je korištenje exploita zabranjeno.
Osim toga ponavljao je takve stvari više puta prije.
Postoji čak i mogućnost da PAM mod ne radi onako kako bi ja to htio. Možda forsanje DVAR naredbi ne radi sa mojim preinakama. Ukoliko je to slučaj, onda je još veći kriminalac nego u prvom slučaju.

Ne želim izigravati policajca i stalno stražariti na serveru. Želim igrati kao i vi. Zato mi pomognite i recite tko se to pravi pametan na serveru i iskače iz raznih čudnih mjesta, tko iskorištava exploite i sl. To je za vaše dobro, a prijava je anonimna. Iskorištavanje exploita ili pisanje raznih naredbi u konzolu je jednaki cheat kao i aimbot. Ne želite da od vas netko radi budale sa time.

Nemam ništa protiv da si pokazujete mjesta koji su exploiti i načine kako do njih doći. Radite to dok ste sami i u dogovoru. Kada se igra, onda se igra po pravilima koja su svima znana.

Facelessone je pokazivao i ranije zavidno znanje skokova na razna čudna mjesta. To se sve može naučiti posjeton na codjumpers. Poznato mi je da i oni imaju server za CoD2 pa neka svoje znanje primjenjuje tamo. I svi koji misle da je to cool.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote