Citiraj:
Autor |RRSAF|Mad_Duke
Moj ti je savjet da ciljas na tu neku s939 konfiguraciju ala 3000+ , jer kad tad kad vrijeme stisne na tu konfu mozes strpati najbrze X2 procove koji su trenutno na trzistu, najbrze graficke....... gledaj si za dugotrajnost, jer ces kad tad trebati pojacavati konfe, pa gledaj kaj ti pruza najvise lufta!
|
Previse si nabrijan na jake konfe. 939 je TOTALNO NEISPLATIV ako ga koristis za igraonicu. TOTALNO. Cak i Athlon64 754 nije isplativ. Vjeruj mi. Isprobano vec. Sempron 754 je zakon za igraone. Cak i s.A je zakon za igraone. ALi ih nema vise.i ako ih ima onda kosta ko 754. A sto se tice dugorocne investicije,ko kaze da mu to nece sljakat par godina?? Oce oce,kao sto 9600 obicna jos vrti sve igre.A ni prije 2 godine 9600 obicna nije bila jaka grafa nego mid end.
Ono sto sam gore naveo SVE LETI. A moze i 6600GT umjesto 7600GS ili 40 gb umjesto 80 ali mislim da je premala razlika u cijeni da bi se stedilo na tome. Radije ustediti pa uzeti 754 nego ustedjeti na prostoru.. RAM,kojigod ubodes od PQI,kingmax,hynix,samsung, svejedno,ionako te ne zanimaju latencije 2,2,2,5.Bitno da je provjeren proizvidjac. Sto se manje brines o nabrijanim komponentama to jeftinije za tebe. Glavno da kupis KVALITETNU maticnu (citaj: one modele za koju si citao da se najmanje kvare),osiguras kuciste sa solidnim provjetravanjem, (ipak ce to stalno sljakat) i da komponente vole radit zajedno,da se ne kolju. A sto se tice licenca,soryy ali koliko ja znam,treba ti za svaki komp psebna licenca. Vjerojatno ces dobiti dobar rabat jer ih uzimas puno ali ipak moras platit za svaki PC. Sretno.