View Single Post
Staro 03.05.2006., 10:48   #248
Gogy
Registered User

Datum registracije: May 2006
Pozdrav svima!

Ispričavam se ako sam uletio u krvi topic, ovaj topic sam našo preko googlea pa vidim da ste svi tu majstori. Ako treba neka moderator premjesti topic. Zanimaju me neke stvari.

Ja inače nisam neki vozač, čak ni nisam puno igro te igre di se voze auti ali kad sam vidio kako je ovo realno i da ima i kvačilo i sve igra me jednostavno oduševila.

Zanima me sljedeće:

1. Ovo kad vi kažete vrijeme npr. 1:36:52

da li to brojite od prvog kruga dakle onog gdje startate ili onog drugog gdje već imate zalet? I da li se to vrijeme podrazumjeva sa onim XF GTI (ili kako već) ili neki drugi auto? Ja sam još dosta loš pa mi ova vaša vremena zvuče neralno dobro, ali vjerujem vam. Moram još dosta vježbati. (malo me zavoji muče)

2. Ova stvar me najviše zanima. Može li mi neko objasnit kako ulazite u zavoje sa autima na zadnji pogon. Ja ne kužim, kako god skrenem uvijek mi okrene auto. A jesam noob al šta da radim. Molim vas da mi to objasnite. Hvala.

3. Sa npr. običnim onim prvim autom na prednju vuču u kojoj brzini savladavate prvi nagli zavoj u blackwoodu? Taj me zavoj naviše muči i tu izgubim najviše vremena.

Hvala, pozdrav cijeloj ekipi!
Gogy je offline   Reply With Quote