View Single Post
Staro 03.05.2006., 09:37   #5791
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Andeo
Da, jedino je malo sa team balance bio probelm kad smo igrali CTF a kasnije je to sredeno preko auto-asing.

Ali ono mislim stvarno, ako smo na 2 mape nas 8 ameri a njih 8 njemci zasto onda 3 mapu se netko sjeti ici mijenjati teamove, druga stvar je kad novi dojdu ali i oni isto bi se prvo trebali kao spectator spojiti i onda ici u slabiju stranu, tako ja stalno radim.

A onaj tomasini cak je i zuleta uspio nanervirati, nakon 5min mape u rusiji kaze oruzja su mi sranje idem ja u njemce kojih je i do tada bilo jedan vise. Ono kao da ima 5god. vi ste jaci idem ja vama. Srecom nam je onda zule dosao pa smo se koliko toliko drzali.

Uostalom koji je gust igrati u nadmocnom teamu tamo moze i svaki retardus ubijati.
Da dobro si me sjetio - ljudi prije ulaska pogledajte malo ne TKO je gdje i TKO VODI nego gdje fali igrač ili jednostavno izaberite autobalance. Evo sinoč sam ja bio švabo od početka ali sam prešao u ruse/Lenjingrad čim sam skužio da im fali igrača. Isto tako je napravio Zule. Ako neko misli da je fora uči u jači tim ili mora u tim za koji kao stalno igra - to nije u redu. Kad sam ja počeo prelaziti radi balansa isto mi nisu pasala oružja pa sam se naviknuo. Isto tako ako vidite da se vodi ljuta bitka a niste opaki igrač sa karabinom kao neki uzmite automatiku - umjetnici su sinoč padali ko glineni golubovi - osim toga odmažete svojem timu. Uopče nije sramota izgubiti - dobro nitko ne voli gubiti - ako se odigra kao sinoč. Isto tako meni nije nikakav gušt ako je tim u kojem igram nadmočan pa pobjeđuje. Svako može dobrano pridonjeti igri ako se potrudi - znate ono neka skine bar jednog protivnika ili u obrani ili u napadu i napravio je puno - baš se to događalo u Rostovu i zato mi je to bilo najbolja igra sinoč - največi gušt.: cheers2

PS El Alamein, Moskvu i 25 minuta Rostova sam odigrao sa mjuzom u pozadini : roller : ugasio sam zadnjih pet minuta kad je bilo biti ili ne biti...
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote