View Single Post
Staro 04.05.2003., 23:41   #25
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by Exa
Ne znam bas da je 9000 AIW jednaka po funkcionalnosti 9700 AIW. Onda ovu 9700 AIW nitko ne bi ni kupovao.
Da jasno mi je da sporo padaju cijene, ali treba ovaj mjesec kupiti Skystar2 karticu, Diseq motor i satelitsku antenu od jedno 90-120cm + pretlata godisnja na Netsystem, te naravno neizbjezni stampac i scanner, Sljedeci mjesec jos 512 MB RAM-a, te 120 GB hard, pa onda mjesec iza vjerojatno USB D-link Wireless karticu sa antenom i 2 AP-a, pa onda Big Tower da hladjenje bude bolje (kad se to sve naprzi unutra bit ce vruce ko u paklu, a bit ce vec ljeto), e onda secer na kraju dolazi 9700AIW, a koliko ce tad doci nije bitno (ne mogu sve u komadu kupiti, preskupo bi me doslo posto placam odmah, bez ikakvih rata).
Pozdrav!
Opet ti ponavljam 9000 pro i 9700 pro su jednake po AIW funkcionalnosti, razlika je naravno u samom grafičkom čipu ali ne u ostalim funkcijama.
Ali opet kažem ti očigledno baš i ne misliš kupit tu karticu jer si sve živo pretpostavio grafičkoj. Trebat će ti jako puno para da sve to kupiš pa da ti onda još ostane 3 kile i kusur za grafulju.
Pozdrav!
pinsla je offline   Reply With Quote