View Single Post
Staro 04.05.2003., 21:44   #22
Exa
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by pinsla
Prijatelju cjenim tvoj izbor ali si u par stvari u zabludi.
Kartica koju si uzeo nije stvarno bogzna kaj ali za koji mjesec ćeš još dobiti znatno manje za nju kad ju budeš prodavao tak da je pomeni to bačen novac.
Kaj se tiče pak AIW 9700 ti očigledno ne želiš kupit tu karticu ili si neupućen. Naime cijena AIW kartica jako malo pada tak da zaboravi da će AIW 9700 ikada koštati manje od 3000 kn!!!! ( P.S. sad je 4100 a do devetog mjeseca sumnjam da će past na recimo 3500)
Ak si već htio dobru AIW karticu mogao si u ve milu uzet 9000 pro AIW nazivno od Manlija no pošto je poznato da jedino ati zapravo radi AIW kartice kartica je atijeva u manlijevoj kutiji.
Dobio bi daleko bolju karticu od mx-ice plus AIW funkcionalnost jednaku onoj na 9700 modelu.
Ne znam bas da je 9000 AIW jednaka po funkcionalnosti 9700 AIW. Onda ovu 9700 AIW nitko ne bi ni kupovao.
Da jasno mi je da sporo padaju cijene, ali treba ovaj mjesec kupiti Skystar2 karticu, Diseq motor i satelitsku antenu od jedno 90-120cm + pretlata godisnja na Netsystem, te naravno neizbjezni stampac i scanner, Sljedeci mjesec jos 512 MB RAM-a, te 120 GB hard, pa onda mjesec iza vjerojatno USB D-link Wireless karticu sa antenom i 2 AP-a, pa onda Big Tower da hladjenje bude bolje (kad se to sve naprzi unutra bit ce vruce ko u paklu, a bit ce vec ljeto), e onda secer na kraju dolazi 9700AIW, a koliko ce tad doci nije bitno (ne mogu sve u komadu kupiti, preskupo bi me doslo posto placam odmah, bez ikakvih rata).
Pozdrav!
Exa je offline   Reply With Quote