04.05.2003., 15:10
|
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Originally posted by Exa
Evo da ne odgovaram svakom ponaosob, odgovorit cu samo jednom. Kupio sam naslabiju mogucu karticu koja postoji na trzistu, posto ne zelim davati 1200+ kuna za karticu koju cu uskoro promijeniti, znaci najjeftinije sada, kada je budem prodavao dobit cu mozda 150 kuna manje (garancija ce jos vrijedit). Promijenit cu je negdje u 9. mjesecu kad cijena ATI-jeve AIW 9700 Pro malo padne. Cemu davat dva puta velike novce za grafikurde u kratkom vremenskom razdoblju. Zapravo sam mislio uzet Ati 7200, ali sam se predomislio u zadnji tren. I ne nisu mi u Vemilu podmetnuli tu graficku, ja sam ih sam trazio. Jedino sto su mi podmetnuli to glupavo midi tower kuciste (Codegen 350W), kao ono nisu imali Big tower (kao ne prodaje se dobro pa nemaju na skladistu i ne znaju kad ce dobiti). Ova graficka daje sasvim dobru sliku (dok kod igara ne bi znao, posto sad tako i onako igram Planscape Torment (jedini pravi izometrijski RPG jos od pojave Fallout-a)) za novce koje sam platio (500 kuna), a na TV je nisam spojio posto mi je monitor veci od televizora, pa nema smisla.
Vjerojatno kartica jest losa, ali posto cu je ubrzo promijeniti nije ni bitno.
Pozdrav!
|
Ma i ako je takva stvar mogao si kupiti negdje na newsima neku za 100 kn i peri. Kasnije imaš rezervu i bok. Uvjek dobro dođe. Nekom neš ne valja, isprobaš par djelova i znaš što je. Ali dobro, tvoj izbor.
|
|
|