odi u udrugu i tamo imas za kupiti vol 1 dvd dodje 80 kn, ja ga imam odlican je,sad ce izaci vol 2,takodjer imas dvd dinamo-zvezda za kupiti u udruzi,isto je odlicno napravljen,imas i cd s navijacima u izvedbi ira benda,postoji i film bbb koji imam na kazeti koja je posudjena,a na njoj je i svlacionica s knjazom o bbb isto bi napomenuo da je film jebeno dobro napravljen al je bio zabranjen od spominjanih osoba na ovom forumu isto tako i svlacionica super napravljena,predstava kazalisna "dobrodosli u plavi pakao" najludja predstava koju sam vidio

imas puno materijala o boysima samo se raspitaj,a udruga ti je u draskovicevoj 23,unutra mozes i pivicu popiti,a rekvizita ima toliko da boli glava neznas kaj bi kupio,sve odlicno napravljeno,postoje knjige krvavo plavo,bbb prvih 10 godina,sveto ime dinamo(nedavno izasla) al to je sve rasprodano u knjizarama pogotovo ove dvije tesko da ces naci,da neduzim tu su ti osnovne informacije

a uskoro izlazi knjiga o bbb koju ces moci kupiti u udruzi,pisao ju je nas legendaran navijac o tome malo vise kad izadje...