Citiraj:
Autor RAK
Ono što još jednom tražim je da se počnete odnositi prema serveru i modovima onako kako je i red. Ne odgovara vam, isključite se i na forumu objasnite svoj stav. Ne zanimaju me komentari u igri i ne zanimaju me neargumentirani komentari. Svima nešto ne odgovara na serveru. I to će ostati tako. Malo je stvari koje sam voljan promijeniti. Sigurno neću isključivati pojedine mape zbog toga što pojedinci ne mogu-žele igrati na njima. Neću niti trpiti opstruiranje tih mapa ili bilo čega drugoga. Kada vašem timu ne ide kako bi trebalo sjetite se da večina igrača igra sa najviše pola snage. Uzmite kormilo u svoje ruke i potaknite ih da igraju kako znaju.
|
s ovim se slazem. forum je tu da se svi zajedno dogovorimo sto bi trebalo i sto je problem i ti rache ces vjerojatno kao i dosada uvaziti konstruktivnu kritiku vecine. spamanje u igri je bezveze. jaci su, pa sta. igraj, odi na 1h pa se vrati kad prode ctf i bok.
ali rache nemozes se uvjek naljutit. kao i neki dan upadam nakon sto nisam znao sta je sa serverom ili pingom, ekipa mi kaze da nesto nestima sa serverom, dodem opet pitam dok si ti na severu, a sigurno sam te ja 100-ti put pitao jel su svi bili nervozni i kuzim da ti se vise neda objasnjavat sta je , kako je , zsto je al hebiga nekad nema lose namjere ni snase strane nekad jednostavno svi hocemo znat sta se dogada jer smo navikli da ti to radis savresno, pa cim nesto trza odmah rak sta se dogada. naucio si nas na dobro. : cheers2
no hajde ad zakljucimo ovo, trebamo se svi iskulirati, igrat kako znamo i scim imamo, u tome se ispraksirati i bok, ionako vecina igra samo na nasem serveru tako da to i nije nekei bed.
sretan praznik rada, ma gdje bili, ja sam doma jer je u Osijeku vrijeme odvratno. : cheers2