View Single Post
Staro 01.05.2006., 13:23   #5671
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Maknuo sam se ne uvrijedjen nego razocaran svime. Vec sam bio pauzirao zbog slicnih stvari pa sam se vratio, ovaj put nece biti tako. Ovakav server kakvog ste napravili sada nije trebalo ni raditi, ima ih na sve strane. Mislio sam da su kompjuterasi ispred ostalih po svemu ali ocito "Balkan" radi svoje. Ne moze se nesto prihvatiti kako je dogovoreno vec uvijek mora biti sranja. Kratko je trajao mir na serveru. Niste Raku ni dozvolili da radi dalje na unaprijedjenju modova koje je radio vec odmah udri pa sta bude. Anarhija u punom smislu. Pobunili su se jer je MP44 bio "prejak" pa nisu mogli igrati. Ni meni nije bilo pravo kad me sa PPSh doslovce podere unatoc mom MP44 pa sam igrao dalje. Nije mi bilo drago ni stalno inzistiranje na S&D pa sam igrao bez prigovaranja. Sve zbog dobrog drustva, zajebancije ali i reda i mira na serveru.
Rak nije bio doslijedan onome sto je rekao i za sto je dobio podrsku. Sjecate se mozda? Nezadovoljnima i prigovaracima najprije ban a ako nastave kick pa igraj gdje hoces. To je trebao napraviti pa do ovog ne bi doslo. Barem ja tako mislim, mozda grijesim. Dogovora se treba drzati. Ovako dio stalnih igraca odlazi ako budu napravili ono sto su napisali. Ja konkretno skidam punkbuster, vracam sve na 1.0 verziju i kad me uhvati volja za CoD-om ima po cijeloj Europi dovoljno servera, nesto cu naci.
Athi i MM zelim da uspiju napraviti reda jer u protivnom server nece dugo opstati
POZZ
@edit
ovo je nastalo a da nisam jos bio procitao zadnji Rakov post. Sta sad reci?
Rak budi dosljedan onome sto si napisao ili servera nece biti !

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote