View Single Post
Staro 01.05.2006., 13:15   #5666
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor panoramix
Kad već radiš toliko stvari za opće dobro svih nas na Forumu budi Jack i napravi posao onako kako misliš da je najbolje za sve nas. Ionako će se uvijek naći netko tko će o učinjenom misliti drukčije...i to je život.
Ovakvim tvojim stavovima ljudi ćesteći dojam da:

1. Nisi adekvatno nagrađen za sve što radiš ( ako treba, i to se može riješiti)
2. Da si umoran od održavanja servera ( i to je ljudski, pa onda to treba jasno reći)
3. Da si spreman još i više raditi, ali pod uvjetom da nitko ne zucne ni riječ.
4. Da zlorabiš svoje veliko znanje i trud pa sad guštaš kako se mi mučimo s čiterima i
svim ostalim defaultnim kvakama u CoD-u.

Volio bih da bar za jedno od navedenoga nisam u pravu a ostalo će ti valjda reći drugovi s Foruma ako ne drže figu u džepu.

Koliko god to zvučalo otrcano, sretan ti Praznik rada.
I hoću. Šteta je da server stoji ovakav i da nitko ne igra na njemu. Plačen je do 24.5. pa ćemo to i iskoristiti. Za dalje ćemo vidjeti, da li ima smisla.

1. Ni za što nisam adekvatno nagrađen, pa tako niti za to. I taj dio me nimalo ne brine. Prerađivanje modova mi je postao opsesija i gušt za raditi. Volio bi da imam više servera koje bi mogao na neki drugi način preraditi jer ne mogu samo na jednom pokazati što sve mogu napraviti. Modovi mi više nisu samo sredstvo za bolji izgled servera, nego su i izazov za mene kao totalnog nestručnjaka za bilo koji oblik programiranja.

2. Nisam umoran od održavanja servera. Gotovo sve sam radi. Umoran sam od zanovjetanja. Uvijek sam uvažavao konstruktivne kritike i prijedloge. Imali su ih mnogi i pokušavao sam uvažiti one koji su za dobrobit svih. Naravno da sam tražio da se večina složi. Što će nam savršen prijedlog s kojim većina ima problema?

3. Nikako ne bi bilo dobro da nitko ne zucne niti riječ. Server je bio takav baš zbog prijedloga i nekih zahtjeva. Dio toga su i moje želje i zahtjevi. Još jednom moram reći da server nije niti izbliza po mojem ukusu jer sam se vodio vašim željama.

4. Nije zlorabljenje znanja jer ga niti nemam. Svaki vještiji programer bi sigurno vrlo brzo pohvatao konce koji vode skriptu o kojoj se ovdje radi. Vrlo je jednostavna, ali bi zahtjevala malo vremena. Bilo tko je vještiji sa upotrebom google-a bi vrlo brzo došao do onoga što mu treba da bi server radio gotovo isto kao i prije. Da se razumijemo, nisam isključio punkbuster. Dakle, čitera nije bilo u izobilju, ali su se čitovi (razni) mogli slobodnije koristiti jer PB nije bio konfiguriran i nije bilo mojih custom-made skripti.

Da se razumijemo. Jučerašnje rušenje servera je bila ishitrena reakcija zbog koje mi nije nimalo žao. Siguran sam da, kao ni do sada, ne bi prestala zanovjetanja. Sasvim lijepo sam vam pokazao da mogu odustati od svega. Server će biti onakav kakav ja napravim ili si organizirajte drugi server koji će biti onakav kakav zanovjetala budu htjela. Ovaj server će biti takav ili ga neće biti.

Kada se govori o zanovjetalima, to nisu nekolicina. Gotovo svi, a časnim iznimkama, imali su ponekad svoje ispade. Rijetki su oni koji su se prilagodili novim uvjetima. Sjetite se samo blamaže oko CallVote. Koliko je bilo problema oko toga? Rješeno je ET-evom šaljivom dosjetkom da bi se CV isključivao za 2 minute.

Idem sada ugasiti server. Biti će spreman za rad za nekih 45 minuta sa starim modom.

Ono što još jednom tražim je da se počnete odnositi prema serveru i modovima onako kako je i red. Ne odgovara vam, isključite se i na forumu objasnite svoj stav. Ne zanimaju me komentari u igri i ne zanimaju me neargumentirani komentari. Svima nešto ne odgovara na serveru. I to će ostati tako. Malo je stvari koje sam voljan promijeniti. Sigurno neću isključivati pojedine mape zbog toga što pojedinci ne mogu-žele igrati na njima. Neću niti trpiti opstruiranje tih mapa ili bilo čega drugoga. Kada vašem timu ne ide kako bi trebalo sjetite se da večina igrača igra sa najviše pola snage. Uzmite kormilo u svoje ruke i potaknite ih da igraju kako znaju.

Oružje ostaje kakvo je i bilo. Ne mijenjam ništa. Sada je podešeno kao i u verziji igre 1.0. Nezadovoljnici mogu prestati igrati. To im je jedino pravo. Komentare neću trpiti, a ne zaboravite da čitam sve rečeno u igri. Imate ICQ pa do mile volje kritizirajte onog pokvarenjaka Raka koji sve radi po svom. U igri je to nedopušteno.

Atha zna da je spremna i probna verzija PAM-PowerServer moda. To je jako lijepa kombinacija dva najbolja moda za klan i public servere. Imao za odabir s kojim ćemo igrati, samo je u PAM ubačeno nekoliko funkcija PS-a. Tako bi dobili nešto vrlo jedinstveno. U svakom trenutku možemo prebaciti na jedan ili drugi režim rada. Sve je to potrebno istestirati jer sam od zadnje verzije promijenio nekoliko stvari. Samo da uhvatim MM-a da prođemo standardni postupak testiranja.

Sretan svim Praznik rada. : cheers2
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote