View Single Post
Staro 01.05.2006., 11:54   #992
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
S obzirom na godine,covjek bi rekao da zivis u oblacima,a ne u Hrvatskoj,who the fuck is "policija"??I sta oni mogu Mamicu??Oni ne mogu nista bilo kojem slicnom tipa "Mamic",a hvala bogu takvih je puno,pogotovo u nogometu.Policija plese kako Mamic&Co sviraju,mislim da pravila ovog foruma nisu realna i svjesna vremena u kojem svi mi zivimo,od istine se ne moze pobjec i ne mozemo se pravit glupi,gluhi i slijepi i zabranjivat rasprave o korupciji i kriminalu opcenito,kao ovdje se raspravlja o nogometu i sportu,sporta nema a nogomet je u ovom slucaju zrtva.
Ti si kredite kod admina i moderatora potrošio davno.
I ni ja ni admin te nećemo više upozoravati.

Kaj se tiče ostalog-a pogotovo tvog pametovanja da "pravila ovog foruma nisu realna i svjesna vremena u kojem svi mi zivimo,od istine se ne moze pobjec i ne mozemo se pravit glupi,gluhi i slijepi i zabranjivat rasprave o korupciji i kriminalu opcenito," ...tebi nitko ne brani da budeš svjestan vremena u kojem živiš, ne moraš se praviti glup, gluh i slijep, i šutiti o kriminalu i korupciji.

Ali ne na hardware forumu.

Nađi si lijepo forum sa politikom pa piši koliko hoćeš.
Učlani se u neku stranku pa mjenjaj svijet-nitko ti ne brani.

Nama koji smo tu u većini PCE služi za odmor od politike i ostalih sranja, tu pričamo o hardu i softu, kompovima i igrama.

Meni je osobno važnije da ovdje forumaš dobije info ako ima problema sa kompom nego tvoja tuga prevelika zašto se tebi jadnom prigovara zbog kršenje pravila foruma.
Jelc je offline   Reply With Quote