Citiraj:
Autor Thoroughbred B
S obzirom na godine,covjek bi rekao da zivis u oblacima,a ne u Hrvatskoj,who the fuck is "policija"??I sta oni mogu Mamicu??Oni ne mogu nista bilo kojem slicnom tipa "Mamic",a hvala bogu takvih je puno,pogotovo u nogometu.Policija plese kako Mamic&Co sviraju,mislim da pravila ovog foruma nisu realna i svjesna vremena u kojem svi mi zivimo,od istine se ne moze pobjec i ne mozemo se pravit glupi,gluhi i slijepi i zabranjivat rasprave o korupciji i kriminalu opcenito,kao ovdje se raspravlja o nogometu i sportu,sporta nema a nogomet je u ovom slucaju zrtva.
|
Ti si kredite kod admina i moderatora potrošio davno.
I ni ja ni admin te nećemo više upozoravati.
Kaj se tiče ostalog-a pogotovo tvog pametovanja da "pravila ovog foruma nisu realna i svjesna vremena u kojem svi mi zivimo,od istine se ne moze pobjec i ne mozemo se pravit glupi,gluhi i slijepi i zabranjivat rasprave o korupciji i kriminalu opcenito," ...tebi nitko ne brani da budeš svjestan vremena u kojem živiš, ne moraš se praviti glup, gluh i slijep, i šutiti o kriminalu i korupciji.
Ali ne na hardware forumu.
Nađi si lijepo forum sa politikom pa piši koliko hoćeš.
Učlani se u neku stranku pa mjenjaj svijet-nitko ti ne brani.
Nama koji smo tu u većini PCE služi za odmor od politike i ostalih sranja, tu pričamo o hardu i softu, kompovima i igrama.
Meni je osobno važnije da ovdje forumaš dobije info ako ima problema sa kompom nego tvoja tuga prevelika zašto se tebi jadnom prigovara zbog kršenje pravila foruma.