Citiraj:
Originally posted by RAK
Dobro je to razmišljanje ali su meni bojice gotovo besplatne pa se mogu bahatiti sa printanjem. Da ih plačam bio bi daleko štedljiviji.
Misliš li kupovati laser, samo zaobiđi 1100 i pogotovo 1100A (onaj sa scanerom iako mislim da nisi planirao taj). To je najslabiji model sa hrpom mana. Čuvene HP gumice za uvlačenje papira odlaze jako brzo i treba mu dosta hlađenja u tijeku rada. Svakih 100-tinjak stranica na hlađenje.
Model 1200 je ipak malo bolji ali onaj model 1200C. Ostali su srednja žalost. Poznato je da slabiji modeli previše savijaju papir i izuzetno su osjetljivi na debljinu papira iznad 80 grama (onaj standardni).
Sve to treba dosta dodatne memorije za ugodan rad a ta koooošta...
Za mali office (kojem treba boja) je laser i bilo kakva pljuckalica. Za tu svrhu je Canon S320 idealan. HP bi bio preskup a da bude takav. Premda opet kažem da je HP najbolji ali to treba platiti.
|
imao sam u uredu i 1100 i 1200...1100 nisam previse koristio ali za 1200 mogu reci sve naj...istina je da ima problem s tim gumicama za uvlacenje i s time da sprzi papir...
ali ovo s przenjem papira i nije neki bad posto ga naravnas tak da ga stavis pod debelu knjigu na minutu..a uvlacenje zeza tak da nisam mogao bas prinitati dvostrano...ali zato sam sprintao oko 900 stranica teksta (manuali i sl) za manje od 4 sata..s time da nisam samo printaj printaj..naime jos sam i radio druge stvar a najveci problem je sto je to bilo oko 70 malih manula sa 5 do 50 stranica...
a daj ti meni lijepo reci koji je to printer bolji od onog ya kojeg dobivas free tintu? i takav stari inkjet je bolji od onog najnovijeg lasera