View Single Post
Staro 01.05.2006., 11:15   #990
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor teofil
T-B ovdje mudro zbori;politika,kriminal,korupcija,Kladionice.Sve stane u 3slova
Nogomet ne pratim(HNL) od "98 Svjetsko Prvenstvo.Jer tada je to bio nogomet a sada se igra "rukomet".Žalosno ali je tako, kladionice se uvukle u sport,ah taj balkan.
Drago mi je što je Dinamo opet prvak jer jedino nas oni koliko toliko mogu prestavljati u Ligi Prvaka(neće Hajduk valjda s 5komada iza Stipe).
A ta sranja sa navijačima to je sasvim normalno pa zato se ide na Utakmice,pola ih se ne sjeća utakmice koliko se ne razvale.
Englezi su poznati kao najveći huligani i budale sto se toga tiče ali sjede kao "bubice" METAR od terena jer znaju da će na robiju kao kod nas kad neko počini trostruko ubojstvo ako napravi pizdariju.
Kad gledam neki naš Derbi poslije toga kao da gledam "Mikanovci-Koraće" liga bez briga
Čestitke Dinamu i BBB
Zaboravljas Rijeku i Europu,zadnja 2 puta su mogli izbacit puno jace,Celta de Vigo,Gencerbirligi,pa se sjetimo kad su zabili 5 komada 98' ili 99' u gostima nekim strancima,nikad se nismo posramili,uvijek smo mi bili ti nadomak senzacije...upravo zato izdvajam rijeku i dinamo,dinama zbog milijunskih igraca,rijeku zbog dobrih igara u europi,pogotovo nakon ove sezone,jedne od najboljih
A hajduk,nema smisla trosit rijeci...
ali ajde,neka dinamo osvoji ligu prvaka,rijeka kup uefa i ja sam zadovoljan