View Single Post
Staro 03.05.2003., 20:20   #12
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
gle za 1100/1200 hp lasera je toner oko 500-600kn..i to je za 6000-7000 stranica teksta...istina printer je skuplji ali brzo se isplati ak si takav manijak...ja svog starog nagovaram za laser ali se on neda posto mu treba i boja cesto...a nemam bas para za laser u boji...
Dobro je to razmišljanje ali su meni bojice gotovo besplatne pa se mogu bahatiti sa printanjem. Da ih plačam bio bi daleko štedljiviji.

Misliš li kupovati laser, samo zaobiđi 1100 i pogotovo 1100A (onaj sa scanerom iako mislim da nisi planirao taj). To je najslabiji model sa hrpom mana. Čuvene HP gumice za uvlačenje papira odlaze jako brzo i treba mu dosta hlađenja u tijeku rada. Svakih 100-tinjak stranica na hlađenje.

Model 1200 je ipak malo bolji ali onaj model 1200C. Ostali su srednja žalost. Poznato je da slabiji modeli previše savijaju papir i izuzetno su osjetljivi na debljinu papira iznad 80 grama (onaj standardni).

Sve to treba dosta dodatne memorije za ugodan rad a ta koooošta...

Za mali office (kojem treba boja) je laser i bilo kakva pljuckalica. Za tu svrhu je Canon S320 idealan. HP bi bio preskup a da bude takav. Premda opet kažem da je HP najbolji ali to treba platiti.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote